Rookworst wrap
VLEES RECEPTEN
De Rookworst Wrap is een smaakvolle en verrassende lekkernij met de heerlijke smaak van rookworst verpakt in een wrap. Het varkensgehakt wordt op smaak gebracht met Gelderse rookworstkruiden, zout en Raprall, waardoor elke hap vol van smaak is.
Werkwijze:
- Maal het varkensgehakt eenmaal door de grove plaat en meng de Gelderse rookworstkruiden, zout en Raprall lichtjes door het gehakt.
- Draai de gehaktmassa nogmaals door de fijne plaat en meng het geheel lichtjes.
- Vul de wrap met ongeveer 110 gram gehaktdeeg als een dunne rol.
- Bestrooi het gehaktdeeg met geraspte kaas.
- Rol de wrap op.
- Bestrijk de wrap met kruidenolie Chilli Willy en beleg deze met plakjes ontbijtspek.
- Voor rauwe bereiding: Bak de wrap in een voorverwarmde oven gedurende 30 minuten op 160°C.
- Voor voorgegaarde bereiding: Bak de wrap in een voorverwarmde oven gedurende 12 minuten op 170°C.
Grondstoffen:
- 1000 gram Varkensvlees 70/30 (schouder kinnebak)
- Ontbijtspek
Benodigdheden:
- 5 gram Gelderse rookworstkruiden
Raps | Art. Nr. 123052600 - Kruidenolie Chilli Willy
Raps | Art. Nr. 122161001 - Wrap
Qualite d’Or | Art. Nr. 122124725 - 5 gram Raprall
Raps | Art. Nr. 123016900 - 16 gram Keukenzout
Weidelco | Art. Nr. 123016900 - 40 gram Geraspte kaas
Vergeer | Art. Nr. 123016900
Rookworst wrap
VLEES RECEPTEN
De Rookworst Wrap is een smaakvolle en verrassende lekkernij met de heerlijke smaak van rookworst verpakt in een wrap. Het varkensgehakt wordt op smaak gebracht met Gelderse rookworstkruiden, zout en Raprall, waardoor elke hap vol van smaak is.
Grondstoffen:
- 1000 gram Varkensvlees 70/30 (schouder kinnebak)
- Ontbijtspek
Benodigdheden:
- 5 gram Gelderse rookworstkruiden
Raps | Art. Nr. 123052600 - Kruidenolie Chilli Willy
Raps | Art. Nr. 122161001 - Wrap
Qualite d’Or | Art. Nr. 122124725 - 5 gram Raprall
Raps | Art. Nr. 123016900 - 16 gram Keukenzout
Weidelco | Art. Nr. 123016900 - 40 gram Geraspte kaas
Vergeer | Art. Nr. 123016900
Werkwijze:
- Maal het varkensgehakt eenmaal door de grove plaat en meng de Gelderse rookworstkruiden, zout en Raprall lichtjes door het gehakt.
- Draai de gehaktmassa nogmaals door de fijne plaat en meng het geheel lichtjes.
- Vul de wrap met ongeveer 110 gram gehaktdeeg als een dunne rol.
- Bestrooi het gehaktdeeg met geraspte kaas.
- Rol de wrap op.
- Bestrijk de wrap met kruidenolie Chilli Willy en beleg deze met plakjes ontbijtspek.
- Voor rauwe bereiding: Bak de wrap in een voorverwarmde oven gedurende 30 minuten op 160°C.
- Voor voorgegaarde bereiding: Bak de wrap in een voorverwarmde oven gedurende 12 minuten op 170°C.