Stamppot rucola pesto Italian | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Stamppot rucola pesto Italian

VLEES RECEPTEN

Een verrassende combinatie van verse rucola, gedroogde Serranoham en een harmonieus mengsel van garlic puree, Pesto di Basilico en Tomatoes garlic parsley. Een culinair meesterwerk op je bord, klaar om ontdekt te worden!


Werkwijze:

  1. Meng de aangemaakte aardappelpuree met de stamppotmix, garlic puree, Pesto di Basilico en Tomatoes garlic parsley.
  2. Voeg de rucola en in stukjes gesneden Serranoham toe aan het aardappelpuree mengsel.
  3. Meng alles goed door elkaar.
  4. Presenteer de stamppot rucola pesto in een menuschaal of grote toonbankschaal.
  5. Garneer met extra Serranoham en verse rucola.

Grondstoffen:

  • 400 Gr. rucola
  • 100 Gr. Serranoham, gedroogd

Benodigdheden:

  • 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200
  • 15 Gr. Stamppotmix
    Degens | Art. Nr. 122515746
  • 50 Gr. Roasted garlic puree
    Bresc | Art. Nr. 122760251
  • 50 Gr. Pesto di Basilico
    Bresc | Art. Nr. 122763250
  • 100 Gr. Tomatoes garlic parsley
    Bresc | Art. Nr. 122762620

Stamppot rucola pesto Italian

VLEES RECEPTEN

Een verrassende combinatie van verse rucola, gedroogde Serranoham en een harmonieus mengsel van garlic puree, Pesto di Basilico en Tomatoes garlic parsley. Een culinair meesterwerk op je bord, klaar om ontdekt te worden!

Grondstoffen:

  • 400 Gr. rucola
  • 100 Gr. Serranoham, gedroogd

Benodigdheden:

  • 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200
  • 15 Gr. Stamppotmix
    Degens | Art. Nr. 122515746
  • 50 Gr. Roasted garlic puree
    Bresc | Art. Nr. 122760251
  • 50 Gr. Pesto di Basilico
    Bresc | Art. Nr. 122763250
  • 100 Gr. Tomatoes garlic parsley
    Bresc | Art. Nr. 122762620

Werkwijze:

  1. Meng de aangemaakte aardappelpuree met de stamppotmix, garlic puree, Pesto di Basilico en Tomatoes garlic parsley.
  2. Voeg de rucola en in stukjes gesneden Serranoham toe aan het aardappelpuree mengsel.
  3. Meng alles goed door elkaar.
  4. Presenteer de stamppot rucola pesto in een menuschaal of grote toonbankschaal.
  5. Garneer met extra Serranoham en verse rucola.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates