Stamppot Boerenkool | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Stamppot Boerenkool

VLEES RECEPTEN

Ervaar de vernieuwende smaak van onze Stamppot Boerenkool. Een harmonieus samenspel van gegaarde boerenkool, gebakken spekjes, plakjes rookworst en een verrassend mengsel van sjalotten, gerookte knoflookpuree en geraspte kaas. Een moderne twist op een klassieker.


Werkwijze:

  1. Meng de aangemaakte aardappelpuree met de stamppotmix, gehakte sjalotten en gerookte knoflookpuree.
  2. Voeg het aardappelpureemengsel toe aan de boerenkool, spekjes, rookworst en geraspte kaas.
  3. Meng alles goed door elkaar.
  4. Presenteer de stamppot boerenkool in een menuschaal of grote toonbankschaal.
  5. Garneer met extra plakjes rookworst en gebakken spekjes.

Grondstoffen:

  • 500 Gr. boerenkool, gegaard
  • 150 Gr. spekjes, gebakken
  • 100 Gr. rookworst, in plakjes

Benodigdheden:

  • 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200
  • 15 Gr. Stamppotmix
    Degens | Art. Nr. 122515746
  • 15 Gr. Sjalotten gehakt
    Bresc | Art. Nr. 122761200
  • 10 Gr. Gerookte knoflookpuree
    Bresc | Art. Nr. 122760600
  • 100 Gr. Geraspte kaas
    Vergeer | Art. Nr. 122803625

Stamppot Boerenkool

VLEES RECEPTEN

Ervaar de vernieuwende smaak van onze Stamppot Boerenkool. Een harmonieus samenspel van gegaarde boerenkool, gebakken spekjes, plakjes rookworst en een verrassend mengsel van sjalotten, gerookte knoflookpuree en geraspte kaas. Een moderne twist op een klassieker.

Grondstoffen:

  • 500 Gr. boerenkool, gegaard
  • 150 Gr. spekjes, gebakken
  • 100 Gr. rookworst, in plakjes

Benodigdheden:

  • 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200
  • 15 Gr. Stamppotmix
    Degens | Art. Nr. 122515746
  • 15 Gr. Sjalotten gehakt
    Bresc | Art. Nr. 122761200
  • 10 Gr. Gerookte knoflookpuree
    Bresc | Art. Nr. 122760600
  • 100 Gr. Geraspte kaas
    Vergeer | Art. Nr. 122803625

Werkwijze:

  1. Meng de aangemaakte aardappelpuree met de stamppotmix, gehakte sjalotten en gerookte knoflookpuree.
  2. Voeg het aardappelpureemengsel toe aan de boerenkool, spekjes, rookworst en geraspte kaas.
  3. Meng alles goed door elkaar.
  4. Presenteer de stamppot boerenkool in een menuschaal of grote toonbankschaal.
  5. Garneer met extra plakjes rookworst en gebakken spekjes.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates