Kipfilet met roseval aardappel en boontjes | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Kipfilet met roseval aardappel en boontjes

VLEES RECEPTEN

Of het nu gaat om een intiem diner of een feestelijke gelegenheid, dit gerecht biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie op uw bord, maar ook een onvergetelijke combinatie van smaken en texturen die uw smaakpapillen zullen verwennen. Geniet van deze culinaire reis en laat de harmonie van smaken u betoveren.


Werkwijze:

1. Bereiding van de Kipfilet:

- Kruid de kipfilet met de gekozen kruiden en breng de tumblingmix oplossing (10%) aan.
- Laat de gemarineerde kipfilet rusten om de smaken te laten intrekken.
- Verwarm een pan op middelhoog vuur en laat de kipfilet rustig garen tot deze gaar en sappig is.

2. Bereiding van de Roseval Aardappelen:

- Kook de Roseval aardappelen tot ze gaar zijn.
- Snijd de gekookte aardappelen in partjes.
- Kruid de aardappelpartjes met French garden kruiden.
- Bak de gekruide aardappelen in een pan tot ze goudbruin en knapperig zijn.

3. Bereiding van de Boontjes:

- Kook de boontjes tot ze beetgaar zijn.
- Giet af en houd ze warm.

4. Presenteren:

- Leg de plakjes kipfilet dakpansgewijs op het Novato schaaltje.
- Trek een streep tandoori saus over de kipfilet.
- Serveer de gebakken Roseval aardappelen en de gekookte boontjes naast de kipfilet.

Serveertip:

- Garneer het gerecht eventueel met verse kruiden of een bijpassende garnering naar keuze.

Dit zou een smakelijk en mooi gepresenteerd gerecht moeten opleveren. Veel kookplezier!

Grondstoffen:

  • Kipfilet
  • Roseval aardappelen
  • Sperziebonen 

Benodigdheden:

  • Tandoori Buttermilch saus
    Tijdelijk 13,5% korting

    Qualité d'Or | Art. Nr. 123052600
  • 40 Gram World grill French Garden
    Verstegen | Art. Nr. 122161001
  • 10 Gram Kipkruiden m/z
    Verstegen | Art. Nr. 122124725
  • 10 % Tumblingmix allround
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123016900

Kipfilet met roseval aardappel en boontjes

VLEES RECEPTEN

Of het nu gaat om een intiem diner of een feestelijke gelegenheid, dit gerecht biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie op uw bord, maar ook een onvergetelijke combinatie van smaken en texturen die uw smaakpapillen zullen verwennen. Geniet van deze culinaire reis en laat de harmonie van smaken u betoveren.

Grondstoffen:

  • Kipfilet
  • Roseval aardappelen
  • Sperziebonen 

Benodigdheden:

  • Tandoori Buttermilch saus
    Tijdelijk 13,5% korting

    Qualité d'Or | Art. Nr. 123052600
  • 40 Gram World grill French Garden
    Verstegen | Art. Nr. 122161001
  • 10 Gram Kipkruiden m/z
    Verstegen | Art. Nr. 122124725
  • 10 % Tumblingmix allround
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123016900

Werkwijze:

1. Bereiding van de Kipfilet:

- Kruid de kipfilet met de gekozen kruiden en breng de tumblingmix oplossing (10%) aan.
- Laat de gemarineerde kipfilet rusten om de smaken te laten intrekken.
- Verwarm een pan op middelhoog vuur en laat de kipfilet rustig garen tot deze gaar en sappig is.

2. Bereiding van de Roseval Aardappelen:

- Kook de Roseval aardappelen tot ze gaar zijn.
- Snijd de gekookte aardappelen in partjes.
- Kruid de aardappelpartjes met French garden kruiden.
- Bak de gekruide aardappelen in een pan tot ze goudbruin en knapperig zijn.

3. Bereiding van de Boontjes:

- Kook de boontjes tot ze beetgaar zijn.
- Giet af en houd ze warm.

4. Presenteren:

- Leg de plakjes kipfilet dakpansgewijs op het Novato schaaltje.
- Trek een streep tandoori saus over de kipfilet.
- Serveer de gebakken Roseval aardappelen en de gekookte boontjes naast de kipfilet.

Serveertip:

- Garneer het gerecht eventueel met verse kruiden of een bijpassende garnering naar keuze.

Dit zou een smakelijk en mooi gepresenteerd gerecht moeten opleveren. Veel kookplezier!

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates