Vitello Tonato
KERST RECEPTEN
Vitello Tonato, een klassiek Italiaans gerecht dat je gasten zal betoveren. Het kalfsvlees wordt perfect aangebraden en daarna sous vide gegaard voor een onweerstaanbare malsheid. De toevoeging van knoflookpeper geeft een heerlijke smaakdimensie. Serveer de flinterdunne plakjes vlees dakpan-gewijs en decoreer met tonijnmayonaise en verse basilicumblaadjes voor een smaakvolle en visueel aantrekkelijke ervaring.
Werkwijze:
- Braad het kalfsvlees goed aan.
- Voeg 10 gram knoflookpeper Raps toe per kilo vlees in de vacuümzak.
- Gaar het vlees sous vide op 55ºC en 100% stoom gedurende 4 uur.
- Koel het vlees terug.
- Snijd het vlees in flinterdunne plakjes en leg deze dakpan-gewijs neer.
- Decoreer het gerecht met tonijnmayonaise en fijn gesneden basilicumblaadjes.
Ingrediënten:
- Kalfsvlees
- 10 gram knoflookpeper Raps per kilo vlees
- Tonijnmayonaise
- Verse basilicumblaadjes
Vitello Tonato
KERST RECEPTEN
Vitello Tonato, een klassiek Italiaans gerecht dat je gasten zal betoveren. Het kalfsvlees wordt perfect aangebraden en daarna sous vide gegaard voor een onweerstaanbare malsheid. De toevoeging van knoflookpeper geeft een heerlijke smaakdimensie. Serveer de flinterdunne plakjes vlees dakpan-gewijs en decoreer met tonijnmayonaise en verse basilicumblaadjes voor een smaakvolle en visueel aantrekkelijke ervaring.
Ingrediënten:
- Kalfsvlees
- 10 gram knoflookpeper Raps per kilo vlees
- Tonijnmayonaise
- Verse basilicumblaadjes
Werkwijze:
- Braad het kalfsvlees goed aan.
- Voeg 10 gram knoflookpeper Raps toe per kilo vlees in de vacuümzak.
- Gaar het vlees sous vide op 55ºC en 100% stoom gedurende 4 uur.
- Koel het vlees terug.
- Snijd het vlees in flinterdunne plakjes en leg deze dakpan-gewijs neer.
- Decoreer het gerecht met tonijnmayonaise en fijn gesneden basilicumblaadjes.