Stamppot rode kool pulled pork
VLEES RECEPTEN
Proef de vernieuwende smaak van onze Stamppot Rode Kool Pulled Pork 'New Style'. Een meesterlijke combinatie van malse pulled pork, gegaarde rode kool, knolselderij en een harmonieus mengsel van Spaanse kruiden, sjalotten en zongedroogde tomatentapenade.
Werkwijze:
- Maak de aardappelpuree aan en meng hier de stamppotmix, Ras el Hanout, Spaanse knoflook, sjalotten en zongedroogde tomaat doorheen.
- Voeg de gegaarde rode kool, knolselderij, appelstroop en pulled pork rustig toe en meng alles door elkaar.
- Presenteer de stamppot rode kool pulled pork in een menuschaal of grote toonbankschaal.
- Garneer met extra pulled pork.
Grondstoffen:
- 400 Gr. pulled pork
- 400 Gr. rode kool, gegaard
- 200 Gr. knolselderij, gegaard
- 40 Gr. appelstroop
Benodigdheden:
- 1000 Gr. aardappelpuree
Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200 - 15 Gr. Stamppotmix
Degens | Art. Nr. 122515746 - 50 Gr. Ras el Hanout
Bresc | Art. Nr. 122763850 - 80 Gr. Knoflook Spaans gehakt
Bresc | Art. Nr. 122760480 - 50 Gr. Sjalotten gehakt
Bresc| Art. Nr. 122761200 - 20 Gr. Zongedroogde tomaten tapenade
Bresc| Art. Nr. 122761950
Stamppot rode kool pulled pork
VLEES RECEPTEN
Proef de vernieuwende smaak van onze Stamppot Rode Kool Pulled Pork. Een meesterlijke combinatie van malse pulled pork, gegaarde rode kool, knolselderij en een harmonieus mengsel van Spaanse kruiden, sjalotten en zongedroogde tomatentapenade.
Grondstoffen:
- 400 Gr. pulled pork
- 400 Gr. rode kool, gegaard
- 200 Gr. knolselderij, gegaard
- 40 Gr. appelstroop
Benodigdheden:
- 1000 Gr. aardappelpuree
Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200 - 15 Gr. Stamppotmix
Degens | Art. Nr. 122515746 - 50 Gr. Ras el Hanout
Bresc | Art. Nr. 122763850 - 80 Gr. Knoflook Spaans gehakt
Bresc | Art. Nr. 122760480 - 50 Gr. Sjalotten gehakt
Bresc| Art. Nr. 122761200 - 20 Gr. Zongedroogde tomaten tapenade
Bresc| Art. Nr. 122761950
Werkwijze:
- Maak de aardappelpuree aan en meng hier de stamppotmix, Ras el Hanout, Spaanse knoflook, sjalotten en zongedroogde tomaat doorheen.
- Voeg de gegaarde rode kool, knolselderij, appelstroop en pulled pork rustig toe en meng alles door elkaar.
- Presenteer de stamppot rode kool pulled pork in een menuschaal of grote toonbankschaal.
- Garneer met extra pulled pork.