Stamppot rode kool pulled pork | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Stamppot rode kool pulled pork

VLEES RECEPTEN

Proef de vernieuwende smaak van onze Stamppot Rode Kool Pulled Pork 'New Style'. Een meesterlijke combinatie van malse pulled pork, gegaarde rode kool, knolselderij en een harmonieus mengsel van Spaanse kruiden, sjalotten en zongedroogde tomatentapenade.


Werkwijze:

  1. Maak de aardappelpuree aan en meng hier de stamppotmix, Ras el Hanout, Spaanse knoflook, sjalotten en zongedroogde tomaat doorheen.
  2. Voeg de gegaarde rode kool, knolselderij, appelstroop en pulled pork rustig toe en meng alles door elkaar.
  3. Presenteer de stamppot rode kool pulled pork in een menuschaal of grote toonbankschaal.
  4. Garneer met extra pulled pork.

Grondstoffen:

  • 400 Gr. pulled pork
  • 400 Gr. rode kool, gegaard
  • 200 Gr. knolselderij, gegaard
  • 40 Gr. appelstroop

Benodigdheden:

  • 1000 Gr. aardappelpuree
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200
  • 15 Gr. Stamppotmix
    Degens | Art. Nr. 122515746
  • 50 Gr. Ras el Hanout
    Bresc | Art. Nr. 122763850
  • 80 Gr. Knoflook Spaans gehakt
    Bresc | Art. Nr. 122760480
  • 50 Gr. Sjalotten gehakt
    Bresc| Art. Nr. 122761200
  • 20 Gr. Zongedroogde tomaten tapenade
    Bresc| Art. Nr. 122761950

Stamppot rode kool pulled pork

VLEES RECEPTEN

Proef de vernieuwende smaak van onze Stamppot Rode Kool Pulled Pork. Een meesterlijke combinatie van malse pulled pork, gegaarde rode kool, knolselderij en een harmonieus mengsel van Spaanse kruiden, sjalotten en zongedroogde tomatentapenade.

Grondstoffen:

  • 400 Gr. pulled pork
  • 400 Gr. rode kool, gegaard
  • 200 Gr. knolselderij, gegaard
  • 40 Gr. appelstroop

Benodigdheden:

  • 1000 Gr. aardappelpuree
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200
  • 15 Gr. Stamppotmix
    Degens | Art. Nr. 122515746
  • 50 Gr. Ras el Hanout
    Bresc | Art. Nr. 122763850
  • 80 Gr. Knoflook Spaans gehakt
    Bresc | Art. Nr. 122760480
  • 50 Gr. Sjalotten gehakt
    Bresc| Art. Nr. 122761200
  • 20 Gr. Zongedroogde tomaten tapenade
    Bresc| Art. Nr. 122761950

Werkwijze:

  1. Maak de aardappelpuree aan en meng hier de stamppotmix, Ras el Hanout, Spaanse knoflook, sjalotten en zongedroogde tomaat doorheen.
  2. Voeg de gegaarde rode kool, knolselderij, appelstroop en pulled pork rustig toe en meng alles door elkaar.
  3. Presenteer de stamppot rode kool pulled pork in een menuschaal of grote toonbankschaal.
  4. Garneer met extra pulled pork.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates