Peppaco Kipschotel | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Peppaco Kipschotel

VLEES RECEPTEN | MAALTIJD

De Peppaco Kipschotel is een heerlijke en voedzame maaltijd, perfect voor een doordeweekse avond. Met malse stukjes kip, zoete appel, sappige ananas en een pittige Peppaco marinade is deze schotel een smaakvolle traktatie. Serveer met witte rijst voor een vullende en evenwichtige maaltijd.


Werkwijze:

  1. Snijd het kipdijenvlees in stukken en marineer met de Peppaco marinademix. Bak de gekruide kip tot deze gaar is. Voeg vervolgens de gesneden rode paprika toe en bak deze kort mee.
  2. Stoom de grof gesneden appel in een stoomoven op 100 graden tot ze beetgaar zijn.
  3. Meng het gegaarde kippenvlees, de in stukjes gesneden ananas, de gestoomde appel en de Peppaco smoorsaus door elkaar.
  4. Serveer de kipschotel met witte rijst voor een complete maaltijd.

Grondstoffen:

  • 1000 gram kipdijenvlees
  • 1000 gram geschilde appel zonder klokhuis (zoet)
  • 200 gram rode paprika

Benodigdheden:

  • 1000 gram Peppaco smoorsaus
    Epos | Art. Nr. 121357175
  • 15 gram Peppaco marinademix
    Qualite d’Or | Art. Nr. 121328530
  • 10 Gram Kipkruiden m/z
    Nestor | Art. Nr. 122815100

Peppaco Kipschotel

VLEES RECEPTEN | MAALTIJD

De Peppaco Kipschotel is een heerlijke en voedzame maaltijd, perfect voor een doordeweekse avond. Met malse stukjes kip, zoete appel, sappige ananas en een pittige Peppaco marinade is deze schotel een smaakvolle traktatie. Serveer met witte rijst voor een vullende en evenwichtige maaltijd.

Grondstoffen:

  • 1000 gram kipdijenvlees
  • 1000 gram geschilde appel zonder klokhuis (zoet)
  • 200 gram rode paprika

Benodigdheden:

  • 1000 gram Peppaco smoorsaus
    Epos | Art. Nr. 121357175
  • 15 gram Peppaco marinademix
    Qualite d’Or | Art. Nr. 121328530
  • 10 Gram Kipkruiden m/z
    Nestor | Art. Nr. 122815100

Werkwijze:

  1. Snijd het kipdijenvlees in stukken en marineer met de Peppaco marinademix. Bak de gekruide kip tot deze gaar is. Voeg vervolgens de gesneden rode paprika toe en bak deze kort mee.
  2. Stoom de grof gesneden appel in een stoomoven op 100 graden tot ze beetgaar zijn.
  3. Meng het gegaarde kippenvlees, de in stukjes gesneden ananas, de gestoomde appel en de Peppaco smoorsaus door elkaar.
  4. Serveer de kipschotel met witte rijst voor een complete maaltijd.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates