Visroerbak Provence
VLEES RECEPTEN
De Visroerbak Provence is een heerlijk en eenvoudig te bereiden gerecht met een mediterraanse twist. De combinatie van zalm, witvis en garnalen zorgt voor een rijke smaak en textuur. De toevoeging van de Bistro Kruidenolie French Sensation geeft een kruidige en aromatische smaak aan de vis en groenten.
Werkwijze:
- Snijd de vis (zalm, witvis, garnalen) in kleine blokjes.
- Meng de visblokjes met de Bistro Kruidenolie French Sensation.
- Voeg als laatste de roerbakgroenten toe aan de vis en meng het geheel kort door.
- Presenteer de mix in een mooie grote wok.
- Roerbak het geheel in 6-8 minuten op hoog vuur of bak het 15 minuten in de oven op 180°C.
Grondstoffen:
- 1000 gram Roerbak mix (zalm, witvis, garnalen)
- 300 gram Roerbakgroenten
Benodigdheden:
- 40 gram Bistro Kruidenolie French Sensation
Epos | Art. Nr. 121353830
Visroerbak Provence
VLEES RECEPTEN
De Visroerbak Provence is een heerlijk en eenvoudig te bereiden gerecht met een mediterraanse twist. De combinatie van zalm, witvis en garnalen zorgt voor een rijke smaak en textuur. De toevoeging van de Bistro Kruidenolie French Sensation geeft een kruidige en aromatische smaak aan de vis en groenten.
Grondstoffen:
- 1000 gram Roerbak mix (zalm, witvis, garnalen)
- 300 gram Roerbakgroenten
Benodigdheden:
- 40 gram Bistro Kruidenolie French Sensation
Epos | Art. Nr. 121353830
Werkwijze:
- Snijd de vis (zalm, witvis, garnalen) in kleine blokjes.
- Meng de visblokjes met de Bistro Kruidenolie French Sensation.
- Voeg als laatste de roerbakgroenten toe aan de vis en meng het geheel kort door.
- Presenteer de mix in een mooie grote wok.
- Roerbak het geheel in 6-8 minuten op hoog vuur of bak het 15 minuten in de oven op 180°C.