Groene Curry met Gamba's en Naanbrood | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Groene Curry met Gamba's en Naanbrood

VIS RECEPTEN

De Groene Curry met Gamba's en Naanbrood is een smaakvol en exotisch gerecht dat perfect is voor liefhebbers van Thaise smaken. Met sappige gamba's, knapperige paprika's, sugarsnaps en een romige currysaus op basis van kokosmelk, is dit gerecht een ware traktatie voor de zintuigen. Serveer het met naanbrood voor een complete maaltijd.


Werkwijze:

  1. Snijd de rode en groene paprika in blokjes.
  2. Bak in een pan de paprika's samen met de sugarsnaps en gamba's tot ze voor ¾ gaar zijn.
  3. Voeg de currysaus toe en meng het eventueel met wat kokosmelk tot een saus. Voeg als laatste het citroengras toe.
  4. Snijd het naanbrood schuin doormidden en schep de curry in de menuschaal.
  5. Voeg het naanbrood toe en garneer het gerecht af met gesneden bosui en limoenpartjes.

Grondstoffen:

  • 150 gram gepelde gamba's
  • 50 gram rode paprika
  • 50 gram groene paprika
  • 50 gram sugarsnaps
  • Partje limoen
  • Citroengras
  • Bosui

Benodigdheden:

  • 75 gram Currysaus Thaise stijl
    Epos | Art. Nr. 121360250
  • Kokosmelk
    Go-Tan | Art. Nr. 126802600
  • Menuschaal B227x178x50
    Weidelco | Art. Nr. 111146250

Groene Curry met Gamba's en Naanbrood

VIS RECEPTEN

De Groene Curry met Gamba's en Naanbrood is een smaakvol en exotisch gerecht dat perfect is voor liefhebbers van Thaise smaken. Met sappige gamba's, knapperige paprika's, sugarsnaps en een romige currysaus op basis van kokosmelk, is dit gerecht een ware traktatie voor de zintuigen. Serveer het met naanbrood voor een complete maaltijd.

Grondstoffen:

  • 150 gram gepelde gamba's
  • 50 gram rode paprika
  • 50 gram groene paprika
  • 50 gram sugarsnaps
  • Partje limoen
  • Citroengras
  • Bosui

Benodigdheden:

  • 75 gram Currysaus Thaise stijl
    Epos | Art. Nr. 121360250
  • Kokosmelk
    Go-Tan | Art. Nr. 126802600
  • Menuschaal B227x178x50
    Weidelco | Art. Nr. 111146250

Werkwijze:

  1. Snijd de rode en groene paprika in blokjes.
  2. Bak in een pan de paprika's samen met de sugarsnaps en gamba's tot ze voor ¾ gaar zijn.
  3. Voeg de currysaus toe en meng het eventueel met wat kokosmelk tot een saus. Voeg als laatste het citroengras toe.
  4. Snijd het naanbrood schuin doormidden en schep de curry in de menuschaal.
  5. Voeg het naanbrood toe en garneer het gerecht af met gesneden bosui en limoenpartjes.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates