Stamppot spitskool shoarma | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Stamppot spitskool shoarma

VLEES RECEPTEN

Ontdek de verrukkelijke smaak van onze Stamppot Spitskool Shoarma met Aardappelpuree en Madras Saus. Een eenvoudig te bereiden recept waarbij gebakken spitskool en gekruide shoarma samenkomen met romige aardappelpuree, op smaak gebracht met onze heerlijke Madras saus.


Werkwijze:

  1. Bak de spitskool kort.
  2. Bak het shoarmavlees.
  3. Maak de aardappelpuree aan en meng hier de stamppotmix Madras Qualité d’Or en Degens Bresc doorheen.
  4. Meng alle ingrediënten rustig door elkaar.
  5. Presenteer de stamppot spitskool shoarma in een menuschaal of grote toonbankschaal.
  6. Garneer met het gebakken shoarmavlees.

Grondstoffen:

  • 700 Gr. Spitskool, gebakken
  • 500 Gr. Shoarma, gekruid & gebakken

Benodigdheden:

  • 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200
  • 15 Gr. Stamppotmix
    Degens | Art. Nr. 122515746
  • 60 Gr. Madras
    Bresc | Art. Nr. 122762850

Stamppot spitskool shoarma

VLEES RECEPTEN

Ontdek de verrukkelijke smaak van onze Stamppot Spitskool Shoarma met Aardappelpuree en Madras Saus. Een eenvoudig te bereiden recept waarbij gebakken spitskool en gekruide shoarma samenkomen met romige aardappelpuree, op smaak gebracht met onze heerlijke Madras saus.

Grondstoffen:

  • 700 Gr. Spitskool, gebakken
  • 500 Gr. Shoarma, gekruid & gebakken

Benodigdheden:

  • 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200
  • 15 Gr. Stamppotmix
    Degens | Art. Nr. 122515746
  • 60 Gr. Madras
    Bresc | Art. Nr. 122762850

Werkwijze:

  1. Bak de spitskool kort.
  2. Bak het shoarmavlees.
  3. Maak de aardappelpuree aan en meng hier de stamppotmix Madras Qualité d’Or en Degens Bresc doorheen.
  4. Meng alle ingrediënten rustig door elkaar.
  5. Presenteer de stamppot spitskool shoarma in een menuschaal of grote toonbankschaal.
  6. Garneer met het gebakken shoarmavlees.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates