Stamppot spitskool shoarma
VLEES RECEPTEN
Ontdek de verrukkelijke smaak van onze Stamppot Spitskool Shoarma met Aardappelpuree en Madras Saus. Een eenvoudig te bereiden recept waarbij gebakken spitskool en gekruide shoarma samenkomen met romige aardappelpuree, op smaak gebracht met onze heerlijke Madras saus.
Werkwijze:
- Bak de spitskool kort.
- Bak het shoarmavlees.
- Maak de aardappelpuree aan en meng hier de stamppotmix Madras Qualité d’Or en Degens Bresc doorheen.
- Meng alle ingrediënten rustig door elkaar.
- Presenteer de stamppot spitskool shoarma in een menuschaal of grote toonbankschaal.
- Garneer met het gebakken shoarmavlees.
Grondstoffen:
- 700 Gr. Spitskool, gebakken
- 500 Gr. Shoarma, gekruid & gebakken
Benodigdheden:
- 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200 - 15 Gr. Stamppotmix
Degens | Art. Nr. 122515746 - 60 Gr. Madras
Bresc | Art. Nr. 122762850
Stamppot spitskool shoarma
VLEES RECEPTEN
Ontdek de verrukkelijke smaak van onze Stamppot Spitskool Shoarma met Aardappelpuree en Madras Saus. Een eenvoudig te bereiden recept waarbij gebakken spitskool en gekruide shoarma samenkomen met romige aardappelpuree, op smaak gebracht met onze heerlijke Madras saus.
Grondstoffen:
- 700 Gr. Spitskool, gebakken
- 500 Gr. Shoarma, gekruid & gebakken
Benodigdheden:
- 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200 - 15 Gr. Stamppotmix
Degens | Art. Nr. 122515746 - 60 Gr. Madras
Bresc | Art. Nr. 122762850
Werkwijze:
- Bak de spitskool kort.
- Bak het shoarmavlees.
- Maak de aardappelpuree aan en meng hier de stamppotmix Madras Qualité d’Or en Degens Bresc doorheen.
- Meng alle ingrediënten rustig door elkaar.
- Presenteer de stamppot spitskool shoarma in een menuschaal of grote toonbankschaal.
- Garneer met het gebakken shoarmavlees.