Peppaco Shoarma | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Peppaco Shoarma

VLEES RECEPTEN

De Peppaco Shoarma is een smakelijk gerecht dat perfect is voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Met malse kip-varkensreepjes, paprika, rode ui en Peppadew, gemarineerd in een pittige Peppaco marinade, is deze shoarma een echte smaakexplosie. Serveer het met knoflooksaus en warme shoarmabroodjes voor een heerlijke ervaring.


Werkwijze:

  1. Snijd mooie reepjes kip of varkensvlees.
  2. Marineer het vlees met de Peppaco marinademix, eventueel met een beetje olie.
  3. Snijd de Peppadew, paprika en rode ui in grovere stukken en meng ze rustig door het gemarineerde vlees.
  4. Bak de shoarmareepjes in een pan en serveer ze met de knoflooksaus en shoarmabroodjes.

Grondstoffen:

  • 1000 gram kip-varkensreepjes
  • 50 gram Peppadew (niet gevuld)
  • 50 gram paprika
  • 50 gram rode ui

Benodigdheden:

  • 30 gram Peppaco marinade mix
    Qualité d'Or | Art. Nr. 121328455
  • Shoarmabroodjes
    De Jong | Art. Nr. 122804500
  • 1000 gram Peppaco smoorsaus
    Epos | Art. Nr. 121357175
  • Knoflooksaus
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123051400

Peppaco Shoarma

VLEES RECEPTEN

De Peppaco Shoarma is een smakelijk gerecht dat perfect is voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Met malse kip-varkensreepjes, paprika, rode ui en Peppadew, gemarineerd in een pittige Peppaco marinade, is deze shoarma een echte smaakexplosie. Serveer het met knoflooksaus en warme shoarmabroodjes voor een heerlijke ervaring.

Grondstoffen:

  • 1000 gram kip-varkensreepjes
  • 50 gram Peppadew (niet gevuld)
  • 50 gram paprika
  • 50 gram rode ui

Benodigdheden:

  • 30 gram Peppaco marinade mix
    Qualité d'Or | Art. Nr. 121328455
  • Shoarmabroodjes
    De Jong | Art. Nr. 122804500
  • 1000 gram Peppaco smoorsaus
    Epos | Art. Nr. 121357175
  • Knoflooksaus
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123051400

Werkwijze:

  1. Snijd mooie reepjes kip of varkensvlees.
  2. Marineer het vlees met de Peppaco marinademix, eventueel met een beetje olie.
  3. Snijd de Peppadew, paprika en rode ui in grovere stukken en meng ze rustig door het gemarineerde vlees.
  4. Bak de shoarmareepjes in een pan en serveer ze met de knoflooksaus en shoarmabroodjes.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates