Gebraden gehakt Marinati | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Gebraden gehakt Marinati

VLEES RECEPTEN

Dit recept voor gebraden gehakt Marinati biedt een heerlijke en veelzijdige optie voor uw menu. Met zorgvuldig geselecteerde kruiden en ingrediënten verzekert het een smaakvolle en sappige gehaktbereiding die perfect is voor verschillende gerechten.


Werkwijze:

  1. Maal het mager varkensvlees door de 3 mm plaat.
  2. Meng water, kruiden en hulpstoffen tot een homogene massa.
  3. Maal de kinnebak ook door de 3 mm plaat en voeg toe aan de farce. Meng lichtjes.
  4. Portioneer de farce in bijvoorbeeld 2 kilo en vul in passende vormen, of vorm het als een groot brood en pak het in folie in.
  5. Laat het geheel 24 uur doorkleuren.
  6. Gaar het gehakt in een steamer of hete luchtoven op 120°C tot een kerntemperatuur van 65°C. Vervolgens op 200°C gedurende 10 minuten.

Grondstoffen:

  • 3000 gram mager varkensvlees
  • 6000 gram kinnebak
  • 1000 gram water

Benodigdheden:

  • 700 gram mix voor gebraden gehakt
    Verstegen | Art. Nr. 122118380
  • 50 gram Ardenner mosterd
    Verstegen | Art. Nr. 122156275
  • 160 gram Colorozo zout
    Weidelco | Art. Nr. 122732700
  • 1500 gram Peperoni Marinati (paprikastukjes)
    Bresc | Art. Nr. 122763100

Gebraden gehakt Marinati

VLEES RECEPTEN

Dit recept voor gebraden gehakt Marinati biedt een heerlijke en veelzijdige optie voor uw menu. Met zorgvuldig geselecteerde kruiden en ingrediënten verzekert het een smaakvolle en sappige gehaktbereiding die perfect is voor verschillende gerechten.

Grondstoffen:

  • 3000 gram mager varkensvlees
  • 6000 gram kinnebak
  • 1000 gram water

Benodigdheden:

  • 700 gram mix voor gebraden gehakt
    Verstegen | Art. Nr. 122118380
  • 50 gram Ardenner mosterd
    Verstegen | Art. Nr. 122156275
  • 160 gram Colorozo zout
    Weidelco | Art. Nr. 122732700
  • 1500 gram Peperoni Marinati (paprikastukjes)
    Bresc | Art. Nr. 122763100

Werkwijze:

  1. Maal het mager varkensvlees door de 3 mm plaat.
  2. Meng water, kruiden en hulpstoffen tot een homogene massa.
  3. Maal de kinnebak ook door de 3 mm plaat en voeg toe aan de farce. Meng lichtjes.
  4. Portioneer de farce in bijvoorbeeld 2 kilo en vul in passende vormen, of vorm het als een groot brood en pak het in folie in.
  5. Laat het geheel 24 uur doorkleuren.
  6. Gaar het gehakt in een steamer of hete luchtoven op 120°C tot een kerntemperatuur van 65°C. Vervolgens op 200°C gedurende 10 minuten.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates