Kabeljauwpakketje Mumbai | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Kabeljauwpakketje Mumbai

VIS RECEPTEN

Het Kabeljauwpakketje Mumbai is een heerlijk gerecht dat de smaken van India naar uw keuken brengt. Met verse kabeljauwfilet, fijne soepgroenten en een vleugje kruidenolie Mumbai is dit gerecht een ware smaaksensatie. De combinatie van smaken en texturen zorgt voor een onvergetelijke eetervaring. Serveer dit pakketje met rijst of aardappelpuree voor een complete maaltijd.


Werkwijze:

  1. Plaats de fijne soepgroenten in het midden van een stukje aluminium folie.
  2. Leg daar bovenop de kabeljauw filet en druppel er de kruidenolie Mumbai overheen.
  3. Garneer het geheel met een plakje citroen en vouw het "pakketje" niet helemaal dicht.
  4. Bak in de oven gedurende 20 minuten op 180°C.

Grondstoffen:

  • Kabeljauw filet | 1000 gram
  • Soepgroenten fijn | 600 gram
  • Citroen

Benodigdheden:

  • Bistro kruidenolie Mumbai style | 80 gram
    Epos | Art. Nr. 121351075
  • Aluminium folie
    Weidelco | Art. Nr. 111611100

Kabeljauwpakketje Mumbai

VIS RECEPTEN

Het Kabeljauwpakketje Mumbai is een heerlijk gerecht dat de smaken van India naar uw keuken brengt. Met verse kabeljauwfilet, fijne soepgroenten en een vleugje kruidenolie Mumbai is dit gerecht een ware smaaksensatie. De combinatie van smaken en texturen zorgt voor een onvergetelijke eetervaring. Serveer dit pakketje met rijst of aardappelpuree voor een complete maaltijd.

Grondstoffen:

  • Kabeljauw filet | 1000 gram
  • Soepgroenten fijn | 600 gram
  • Citroen

Benodigdheden:

  • Bistro kruidenolie Mumbai style | 80 gram
    Epos | Art. Nr. 121351075
  • Aluminium folie
    Weidelco | Art. Nr. 111611100

Werkwijze:

  1. Plaats de fijne soepgroenten in het midden van een stukje aluminium folie.
  2. Leg daar bovenop de kabeljauw filet en druppel er de kruidenolie Mumbai overheen.
  3. Garneer het geheel met een plakje citroen en vouw het "pakketje" niet helemaal dicht.
  4. Bak in de oven gedurende 20 minuten op 180°C.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates