French aardappeltjes met zalmfilet
VLEES RECEPTEN
Geniet van de heerlijke combinatie van smaken en texturen in dit recept voor French Aardappeltjes met Zalm. De gekruide krielaardappeltjes, gebakken champignons en spekjes vormen een smaakvolle basis. De toevoeging van kaasroomsaus, verrijkt met Parmezaanse kaas, geeft het gerecht een romige en hartige dimensie.
Werkwijze:
- Gare de gekruide krielaardappeltjes in de kruidenolie French en laat ze afkoelen.
- Snijd de kastanje champignons en bak ze samen met de spekjes gaar.
- Meng de helft van de Parmezaanse kaas door de kaasroomsaus, maar houd een beetje achter voor de garnering.
- Meng de krielaardappeltjes met de champignons en spekjes.
- Verdeel het mengsel over de kaasroomsaus in de menuschaal.
- Verdeel de gestoomde zalmfilet in stukjes over het mengsel.
- Garneer met de overgebleven Parmezaanse kaas en fijn gesneden peterselie.
Grondstoffen:
- 125 gram Zalm, gestoomd
- 150 gram Kriel aardappeltjes in schil
- 50 gram Kastanje champignons
- 25 gram Spekjes, gebakken
- 50 gram Parmezaanse kaas
- Peterselie
Benodigdheden:
- 25 gram Kruidenolie French Sensation
Epos | Art. Nr. 121353830 - 100 gram Kaasroomsaus
Epos | Art. Nr. 121355400 - Menuschaal B227x178x50
Weidelco | Art. Nr. 111146250
French aardappeltjes met zalmfilet
VLEES RECEPTEN
Geniet van de heerlijke combinatie van smaken en texturen in dit recept voor French Aardappeltjes met Zalm. De gekruide krielaardappeltjes, gebakken champignons en spekjes vormen een smaakvolle basis. De toevoeging van kaasroomsaus, verrijkt met Parmezaanse kaas, geeft het gerecht een romige en hartige dimensie.
Grondstoffen:
- 125 gram Zalm, gestoomd
- 150 gram Kriel aardappeltjes in schil
- 50 gram Kastanje champignons
- 25 gram Spekjes, gebakken
- 50 gram Parmezaanse kaas
- Peterselie
Benodigdheden:
- 25 gram Kruidenolie French Sensation
Epos | Art. Nr. 121353830 - 100 gram Kaasroomsaus
Epos | Art. Nr. 121355400 - Menuschaal B227x178x50
Weidelco | Art. Nr. 111146250
Werkwijze:
- Gare de gekruide krielaardappeltjes in de kruidenolie French en laat ze afkoelen.
- Snijd de kastanje champignons en bak ze samen met de spekjes gaar.
- Meng de helft van de Parmezaanse kaas door de kaasroomsaus, maar houd een beetje achter voor de garnering.
- Meng de krielaardappeltjes met de champignons en spekjes.
- Verdeel het mengsel over de kaasroomsaus in de menuschaal.
- Verdeel de gestoomde zalmfilet in stukjes over het mengsel.
- Garneer met de overgebleven Parmezaanse kaas en fijn gesneden peterselie.