Stokbrood kip tandoori | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Stokbrood kip tandoori

VLEES RECEPTEN

Geniet van een verrukkelijke combinatie met ons knapperige stokbrood, doordrenkt met de betoverende smaak van Weidelco's Indiase tandoori saus. Deze heerlijke en unieke ervaring is een ware traktatie voor liefhebbers van hartig brood met een pittige twist. De krokante buitenkant van het stokbrood vormt het perfecte contrast met de smeuïge tandoori saus.


Werkwijze:

1. Bereiding van de Kipreepjes/Blokjes en Roerbakgroenten:

- Bak de kipreepjes/blokjes gaar in een pan.
- Voeg de roerbakgroenten toe en bak deze mee totdat ze knapperig en gaar zijn.

2. Toevoegen van de Buttermilch Tandoori Saus:

- Voeg op het laatst de Buttermilch Tandoori saus toe aan het kip- en groentemengsel.
- Meng goed zodat de saus gelijkmatig over de kip en groenten verdeeld wordt.
- Laat het geheel nog even sudderen zodat de smaken goed kunnen samenkomen.

3. Voorbereiding van het Stokbrood:

- Snijd het stokbrood in de lengte door.

4. Besmeren van het Stokbrood:

- Besmeer beide helften van het stokbrood met het bereide kip- en groentemengsel.

5. Decoreren van het Kip Tandoori Stokbrood:

- Garneer het stokbrood met rode paprika stukjes, taugé en lente-ui.
- Bestrooi het geheel met een beetje geraspte kaas.

6. Afbakken van het Tandoori Stokbrood:

- Bak het Tandoori Kip Stokbrood af in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 15 minuten, of totdat het stokbrood goudbruin is en de kaas gesmolten.

 

Geniet van deze heerlijke Tandoori Kip Stokbrood creatie!

Grondstoffen:

  • 1000 Gram Kipreepjes gegaard
  • 1000 Gram Oosterse roerbakgroenten
  • Stokbroden

Benodigdheden:

  • 400 Gram Tandoori Buttermilch saus
    Tijdelijk 13,5% korting
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123052600

Stokbrood kip tandoori

VLEES RECEPTEN

Geniet van een verrukkelijke combinatie met ons knapperige stokbrood, doordrenkt met de betoverende smaak van Weidelco's Indiase tandoori saus. Deze heerlijke en unieke ervaring is een ware traktatie voor liefhebbers van hartig brood met een pittige twist. De krokante buitenkant van het stokbrood vormt het perfecte contrast met de smeuïge tandoori saus.

Grondstoffen:

  • 1000 Gram Kipreepjes gegaard
  • 1000 Gram Oosterse roerbakgroenten
  • Stokbroden

Benodigdheden:

  • 400 Gram Tandoori Buttermilch saus
    Tijdelijk 13,5% korting

    Qualité d'Or | Art. Nr. 123052600

Werkwijze:

1. Bereiding van de Kipreepjes/Blokjes en Roerbakgroenten:

- Bak de kipreepjes/blokjes gaar in een pan.
- Voeg de roerbakgroenten toe en bak deze mee totdat ze knapperig en gaar zijn.

2. Toevoegen van de Buttermilch Tandoori Saus:

- Voeg op het laatst de Buttermilch Tandoori saus toe aan het kip- en groentemengsel.
- Meng goed zodat de saus gelijkmatig over de kip en groenten verdeeld wordt.
- Laat het geheel nog even sudderen zodat de smaken goed kunnen samenkomen.

3. Voorbereiding van het Stokbrood:

- Snijd het stokbrood in de lengte door.

4. Besmeren van het Stokbrood:

- Besmeer beide helften van het stokbrood met het bereide kip- en groentemengsel.

5. Decoreren van het Kip Tandoori Stokbrood:

- Garneer het stokbrood met rode paprika stukjes, taugé en lente-ui.
- Bestrooi het geheel met een beetje geraspte kaas.

6. Afbakken van het Tandoori Stokbrood:

- Bak het Tandoori Kip Stokbrood af in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 15 minuten, of totdat het stokbrood goudbruin is en de kaas gesmolten.

 

Geniet van deze heerlijke Tandoori Kip Stokbrood creatie!

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates