Stamppot rucola pesto Italian
VLEES RECEPTEN
Een verrassende combinatie van verse rucola, gedroogde Serranoham en een harmonieus mengsel van garlic puree, Pesto di Basilico en Tomatoes garlic parsley. Een culinair meesterwerk op je bord, klaar om ontdekt te worden!
Werkwijze:
- Meng de aangemaakte aardappelpuree met de stamppotmix, garlic puree, Pesto di Basilico en Tomatoes garlic parsley.
- Voeg de rucola en in stukjes gesneden Serranoham toe aan het aardappelpuree mengsel.
- Meng alles goed door elkaar.
- Presenteer de stamppot rucola pesto in een menuschaal of grote toonbankschaal.
- Garneer met extra Serranoham en verse rucola.
Grondstoffen:
- 400 Gr. rucola
- 100 Gr. Serranoham, gedroogd
Benodigdheden:
- 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200 - 15 Gr. Stamppotmix
Degens | Art. Nr. 122515746 - 50 Gr. Roasted garlic puree
Bresc | Art. Nr. 122760251 - 50 Gr. Pesto di Basilico
Bresc | Art. Nr. 122763250 - 100 Gr. Tomatoes garlic parsley
Bresc | Art. Nr. 122762620
Stamppot rucola pesto Italian
VLEES RECEPTEN
Een verrassende combinatie van verse rucola, gedroogde Serranoham en een harmonieus mengsel van garlic puree, Pesto di Basilico en Tomatoes garlic parsley. Een culinair meesterwerk op je bord, klaar om ontdekt te worden!
Grondstoffen:
- 400 Gr. rucola
- 100 Gr. Serranoham, gedroogd
Benodigdheden:
- 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200 - 15 Gr. Stamppotmix
Degens | Art. Nr. 122515746 - 50 Gr. Roasted garlic puree
Bresc | Art. Nr. 122760251 - 50 Gr. Pesto di Basilico
Bresc | Art. Nr. 122763250 - 100 Gr. Tomatoes garlic parsley
Bresc | Art. Nr. 122762620
Werkwijze:
- Meng de aangemaakte aardappelpuree met de stamppotmix, garlic puree, Pesto di Basilico en Tomatoes garlic parsley.
- Voeg de rucola en in stukjes gesneden Serranoham toe aan het aardappelpuree mengsel.
- Meng alles goed door elkaar.
- Presenteer de stamppot rucola pesto in een menuschaal of grote toonbankschaal.
- Garneer met extra Serranoham en verse rucola.