Stamppot Boerenkool
VLEES RECEPTEN
Ervaar de vernieuwende smaak van onze Stamppot Boerenkool. Een harmonieus samenspel van gegaarde boerenkool, gebakken spekjes, plakjes rookworst en een verrassend mengsel van sjalotten, gerookte knoflookpuree en geraspte kaas. Een moderne twist op een klassieker.
Werkwijze:
- Meng de aangemaakte aardappelpuree met de stamppotmix, gehakte sjalotten en gerookte knoflookpuree.
- Voeg het aardappelpureemengsel toe aan de boerenkool, spekjes, rookworst en geraspte kaas.
- Meng alles goed door elkaar.
- Presenteer de stamppot boerenkool in een menuschaal of grote toonbankschaal.
- Garneer met extra plakjes rookworst en gebakken spekjes.
Grondstoffen:
- 500 Gr. boerenkool, gegaard
- 150 Gr. spekjes, gebakken
- 100 Gr. rookworst, in plakjes
Benodigdheden:
- 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200 - 15 Gr. Stamppotmix
Degens | Art. Nr. 122515746 - 15 Gr. Sjalotten gehakt
Bresc | Art. Nr. 122761200 - 10 Gr. Gerookte knoflookpuree
Bresc | Art. Nr. 122760600 - 100 Gr. Geraspte kaas
Vergeer | Art. Nr. 122803625
Stamppot Boerenkool
VLEES RECEPTEN
Ervaar de vernieuwende smaak van onze Stamppot Boerenkool. Een harmonieus samenspel van gegaarde boerenkool, gebakken spekjes, plakjes rookworst en een verrassend mengsel van sjalotten, gerookte knoflookpuree en geraspte kaas. Een moderne twist op een klassieker.
Grondstoffen:
- 500 Gr. boerenkool, gegaard
- 150 Gr. spekjes, gebakken
- 100 Gr. rookworst, in plakjes
Benodigdheden:
- 1000 Gr. Aardappelpuree aangemaakt
Qualité d'Or | Art. Nr. 123010200 - 15 Gr. Stamppotmix
Degens | Art. Nr. 122515746 - 15 Gr. Sjalotten gehakt
Bresc | Art. Nr. 122761200 - 10 Gr. Gerookte knoflookpuree
Bresc | Art. Nr. 122760600 - 100 Gr. Geraspte kaas
Vergeer | Art. Nr. 122803625
Werkwijze:
- Meng de aangemaakte aardappelpuree met de stamppotmix, gehakte sjalotten en gerookte knoflookpuree.
- Voeg het aardappelpureemengsel toe aan de boerenkool, spekjes, rookworst en geraspte kaas.
- Meng alles goed door elkaar.
- Presenteer de stamppot boerenkool in een menuschaal of grote toonbankschaal.
- Garneer met extra plakjes rookworst en gebakken spekjes.