Pasta Portofino
VLEES RECEPTEN | MAALTIJD
De Pasta Portofino is een heerlijk gerecht met sappige kipblokjes, zoete kerstomaten en romige portofinosaus, perfect gecombineerd met penne rigate pasta. Dit recept biedt een eenvoudige en smaakvolle optie voor een verrukkelijke maaltijd die snel op tafel staat.
Werkwijze:
- Kruid de kipblokjes met de grilmix econoom en bak ze in een pan.
- Voeg op het laatste moment de gehalveerde kerstomaten toe.
- Kook de penne rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de portofinosaus en de gebakken kipblokjes met kerstomaatjes toe aan de gekookte pasta.
- Vul een grote schaal of porties per persoon in menuschaaltjes van 450 gram.
- Garneer met carpaccio kaas.
Grondstoffen:
- 500 gram kipblokjes
- 200 gram kerstomaten
Benodigdheden:
- 500 gram Penne Rigate
Qualité d'Or | Art. Nr. 122834210 - 20 gram Grillmix econoom
Degens | Art. Nr. 121123755 - 1250 gram Portofinosaus
Degens | Art. Nr. 121163550 - Carpaccio kaas
Vergeer | Art. Nr. 122803905
Pasta Portofino
VLEES RECEPTEN | MAALTIJD
De Pasta Portofino is een heerlijk gerecht met sappige kipblokjes, zoete kerstomaten en romige portofinosaus, perfect gecombineerd met penne rigate pasta. Dit recept biedt een eenvoudige en smaakvolle optie voor een verrukkelijke maaltijd die snel op tafel staat.
Grondstoffen:
- 500 gram kipblokjes
- 200 gram kerstomaten
Benodigdheden:
- 500 gram Penne Rigate
Qualité d'Or | Art. Nr. 122834210 - 20 gram Grillmix econoom
Degens | Art. Nr. 121123755 - 1250 gram Portofinosaus
Degens | Art. Nr. 121163550 - Carpaccio kaas
Vergeer | Art. Nr. 122803905
Werkwijze:
- Kruid de kipblokjes met de grilmix econoom en bak ze in een pan.
- Voeg op het laatste moment de gehalveerde kerstomaten toe.
- Kook de penne rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de portofinosaus en de gebakken kipblokjes met kerstomaatjes toe aan de gekookte pasta.
- Vul een grote schaal of porties per persoon in menuschaaltjes van 450 gram.
- Garneer met carpaccio kaas.