Pasta Portofino | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Pasta Portofino

VLEES RECEPTEN | MAALTIJD

De Pasta Portofino is een heerlijk gerecht met sappige kipblokjes, zoete kerstomaten en romige portofinosaus, perfect gecombineerd met penne rigate pasta. Dit recept biedt een eenvoudige en smaakvolle optie voor een verrukkelijke maaltijd die snel op tafel staat.


Werkwijze:

  1. Kruid de kipblokjes met de grilmix econoom en bak ze in een pan.
  2. Voeg op het laatste moment de gehalveerde kerstomaten toe.
  3. Kook de penne rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Voeg de portofinosaus en de gebakken kipblokjes met kerstomaatjes toe aan de gekookte pasta.
  5. Vul een grote schaal of porties per persoon in menuschaaltjes van 450 gram.
  6. Garneer met carpaccio kaas.

Grondstoffen:

  • 500 gram kipblokjes
  • 200 gram kerstomaten

Benodigdheden:

  • 500 gram Penne Rigate
    Qualité d'Or | Art. Nr. 122834210
  • 20 gram Grillmix econoom
    Degens | Art. Nr. 121123755
  • 1250 gram Portofinosaus
    Degens | Art. Nr. 121163550
  • Carpaccio kaas
    Vergeer | Art. Nr. 122803905

Pasta Portofino

VLEES RECEPTEN | MAALTIJD

De Pasta Portofino is een heerlijk gerecht met sappige kipblokjes, zoete kerstomaten en romige portofinosaus, perfect gecombineerd met penne rigate pasta. Dit recept biedt een eenvoudige en smaakvolle optie voor een verrukkelijke maaltijd die snel op tafel staat.

Grondstoffen:

  • 500 gram kipblokjes
  • 200 gram kerstomaten

Benodigdheden:

  • 500 gram Penne Rigate
    Qualité d'Or | Art. Nr. 122834210
  • 20 gram Grillmix econoom
    Degens | Art. Nr. 121123755
  • 1250 gram Portofinosaus
    Degens | Art. Nr. 121163550
  • Carpaccio kaas
    Vergeer | Art. Nr. 122803905

Werkwijze:

  1. Kruid de kipblokjes met de grilmix econoom en bak ze in een pan.
  2. Voeg op het laatste moment de gehalveerde kerstomaten toe.
  3. Kook de penne rigate volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Voeg de portofinosaus en de gebakken kipblokjes met kerstomaatjes toe aan de gekookte pasta.
  5. Vul een grote schaal of porties per persoon in menuschaaltjes van 450 gram.
  6. Garneer met carpaccio kaas.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates