Kip gehakt snack winters
VLEES RECEPTEN
Geniet van de winterse smaken in deze heerlijke Kip Gehaktsnack. Met mals kipdijenvlees als basis, verrijkt met de smaakvolle toevoegingen van rookworst plakjes en katenspek reepjes, biedt dit gerecht een perfecte combinatie van hartigheid en textuur.
Werkwijze:
- Maal het kipdijenvlees eenmaal door de 3 mm plaat.
- Meng het gehaktvlees goed met de Entrecote burger, Binding vero, Gelria, en Franse mosterd.
- Voeg de rookworst plakjes en katenspek reepjes toe en meng ze goed door het gehakt.
- Portioneer het mengsel naar 300-350 gram en vul de Novato schaaltjes.
- Garneer met rookworst plakjes, katenspek reepjes en gebakken uitjes.
- Bak in de oven op 150°C met een kerntemperatuur van 75°C (ongeveer 25 minuten).
Grondstoffen:
- 1000 gram Kipdijenvlees
- 200 gram Rookworst plakjes
- 75 gram Katenspek reepjes
Benodigdheden:
- 40 gram Entrecote burger
Raps | Art. Nr. 121914430 - 30 gram Binding vero
Verstegen | Art. Nr. 122112258 - 3 gram Gelria
Verstegen | Art. Nr. 122119175 - 10 gram Franse Mosterd
Kühne | Art. Nr. 122872490 - Uien gebakken
Qualité d'Or | Art. Nr. 123017200 - Menuschaal B227x105x45
Novato | Art. Nr. 111146234 - Deksel laag B227x105
Novato | Art. Nr. 111146080
Kip gehakt snack winters
VLEES RECEPTEN
Geniet van de winterse smaken in deze heerlijke Kip Gehaktsnack. Met mals kipdijenvlees als basis, verrijkt met de smaakvolle toevoegingen van rookworst plakjes en katenspek reepjes, biedt dit gerecht een perfecte combinatie van hartigheid en textuur.
Grondstoffen:
- 1000 gram Kipdijenvlees
- 200 gram Rookworst plakjes
- 75 gram Katenspek reepjes
Benodigdheden:
- 40 gram Entrecote burger
Raps | Art. Nr. 121914430 - 30 gram Binding vero
Verstegen | Art. Nr. 122112258 - 3 gram Gelria
Verstegen | Art. Nr. 122119175 - 10 gram Franse Mosterd
Kühne | Art. Nr. 122872490 - Uien gebakken
Qualité d'Or | Art. Nr. 123017200 - Menuschaal B227x105x45
Novato | Art. Nr. 111146234 - Deksel laag B227x105
Novato | Art. Nr. 111146080
Werkwijze:
- Maal het kipdijenvlees eenmaal door de 3 mm plaat.
- Meng het gehaktvlees goed met de Entrecote burger, Binding vero, Gelria, en Franse mosterd.
- Voeg de rookworst plakjes en katenspek reepjes toe en meng ze goed door het gehakt.
- Portioneer het mengsel naar 300-350 gram en vul de Novato schaaltjes.
- Garneer met rookworst plakjes, katenspek reepjes en gebakken uitjes.
- Bak in de oven op 150°C met een kerntemperatuur van 75°C (ongeveer 25 minuten).