Eindejaars puree met kerststoof en rode kool met appel | Weidelco Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Eindejaars puree met kerststoof en rode kool met appel

KERST RECEPTEN

Een feestelijk gerecht perfect voor de eindejaarsdagen! Geniet van mals stoofvlees met rijke sauzen, romige aardappelpuree met een vleugje kruiden en verrukkelijke rode kool met appeltjes. Een heerlijke combinatie die je tafel in een handomdraai omtovert tot een feestbanket.

 

Werkwijze Stoofvlees:

  1. Meng het stoofvlees met de binding DS.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe en meng ze goed door het vlees.
  3. Verpak het geheel in kookvacuümzakken.
  4. Sous vide garen in de steamer op 80ºC met 100% stoom gedurende 10-14 uur.
  5. Koel het stoofvlees terug en het is klaar voor gebruik.

Werkwijze Eindejaars Puree:

  1. Breng het water en de melk aan de kook.
  2. Voeg het pureepoeder, stamppotmix, Mushroommix en Kruidenolie toe.
  3. Meng alles goed door elkaar tot een smeuïge puree.
  4. Portioneer de puree naar de gewenste hoeveelheid.

Werkwijze Rode Kool met Appeltjes:

  1. Verwarm de diepvries rode kool volgens de aanwijzingen op de verpakking of verwarm de rode kool uit pot.
  2. Voeg naar wens de Appel Tradition van Hela Thissen toe.
  3. Portioneer de rode kool met appeltjes naar wens.

Serveer de eindejaars puree met het smaakvolle stoofvlees en de heerlijke rode kool met appeltjes voor een feestelijke maaltijd tijdens de feestdagen. Geniet ervan!

 

Ingrediënten:

Stoofvlees:

  • Stoofvlees rund, in grove blokken gesneden en neutraal gekruid
  • 800 gram Wildsaus Grand Verneur van Verstegen
  • 200 gram Gourmet Wildpepersaus van Verstegen
  • 100 gram Mushroommix Bresc
  • 200 gram Peperoni Marinati Bresc
  • 20 gram binding DS Verstegen

Eindejaars Puree:

  • 500 ml water
  • 500 ml melk
  • 220-250 gram pureepoeder Quality D’or (afhankelijk van de gewenste dikte)
  • 5-10 gram stamppotmix Degens
  • 30 gram Mushroommix Bresc
  • 30 gram Kruidenolie Magic Zeezout & Rozemarijnmarinade Raps

Rode Kool met Appeltjes:

  • Diepvries rode kool (gegaard volgens de aanwijzingen op de verpakking) of rode kool uit pot
  • Appel Tradition van Hela Thissen

Eindejaars puree met kerststoof en rode kool met appel

KERST RECEPTEN

Een feestelijk gerecht perfect voor de eindejaarsdagen! Geniet van mals stoofvlees met rijke sauzen, romige aardappelpuree met een vleugje kruiden en verrukkelijke rode kool met appeltjes. Een heerlijke combinatie die je tafel in een handomdraai omtovert tot een feestbanket.

Ingrediënten:

Stoofvlees:

  • Stoofvlees rund, in grove blokken gesneden en neutraal gekruid
  • 800 gram Wildsaus Grand Verneur van Verstegen
  • 200 gram Gourmet Wildpepersaus van Verstegen
  • 100 gram Mushroommix Bresc
  • 200 gram Peperoni Marinati Bresc
  • 20 gram binding DS Verstegen

Eindejaars Puree:

  • 500 ml water
  • 500 ml melk
  • 220-250 gram pureepoeder Quality D’or (afhankelijk van de gewenste dikte)
  • 5-10 gram stamppotmix Degens
  • 30 gram Mushroommix Bresc
  • 30 gram Kruidenolie Magic Zeezout & Rozemarijnmarinade Raps

Rode Kool met Appeltjes:

  • Diepvries rode kool (gegaard volgens de aanwijzingen op de verpakking) of rode kool uit pot
  • Appel Tradition van Hela Thissen

Werkwijze Stoofvlees:

  1. Meng het stoofvlees met de binding DS.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe en meng ze goed door het vlees.
  3. Verpak het geheel in kookvacuümzakken.
  4. Sous vide garen in de steamer op 80ºC met 100% stoom gedurende 10-14 uur.
  5. Koel het stoofvlees terug en het is klaar voor gebruik.

Werkwijze Eindejaars Puree:

  1. Breng het water en de melk aan de kook.
  2. Voeg het pureepoeder, stamppotmix, Mushroommix en Kruidenolie toe.
  3. Meng alles goed door elkaar tot een smeuïge puree.
  4. Portioneer de puree naar de gewenste hoeveelheid.

Werkwijze Rode Kool met Appeltjes:

  1. Verwarm de diepvries rode kool volgens de aanwijzingen op de verpakking of verwarm de rode kool uit pot.
  2. Voeg naar wens de Appel Tradition van Hela Thissen toe.
  3. Portioneer de rode kool met appeltjes naar wens.

Serveer de eindejaars puree met het smaakvolle stoofvlees en de heerlijke rode kool met appeltjes voor een feestelijke maaltijd tijdens de feestdagen. Geniet ervan!

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates