Pizza vis tandoori | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Pizza vis tandoori

VLEES RECEPTEN

Een pizza die niet vaak wordt geserveerd aan tafel en die verassing te bieden heeft. Ontdek een smaakvolle reis met elke hap van deze pizza, waar de frisse smaak van de zee en de kruidige nuances van tandoori samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.


Werkwijze:

1. Garing van de Witvis:

- Gaar de witvis tot deze volledig gaar is.
- Snijd de gegaarde witvis in kleine blokjes en laat ze afkoelen.

2. Voorbereiding van de Pizzabodem:

- Verwarm de oven voor volgens de instructies op de pizzabodemverpakking.
- Smeer de pizzabodem gelijkmatig in met Tandoori Buttermilch saus.

3. Bestrooien met Geraspte Kaas:

- Bestrooi de met saus bedekte pizzabodem met een royale hoeveelheid geraspte kaas.

4. Verdelen van de Witvis Blokjes:

- Verdeel de afgekoelde witvisblokjes gelijkmatig over de met kaas bedekte pizzabodem.

5. Beleggen met Groenten:

- Beleg de pizza met dun gesneden ringen paprika (rood en groen), ui en maiskorrels. Zorg ervoor dat de ingrediënten gelijkmatig verdeeld zijn.

6. Bakken van de Pizza:

- Bak de pizza in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de pizzabodemverpakking, of totdat de kaas smelt en de korst goudbruin is.

Serveertip:

- Garneer de gebakken pizza eventueel met verse kruiden zoals basilicum of peterselie voor extra smaak.

De Tandoori Witvis Pizza is nu klaar om te serveren. Geniet van de smaken van de zee gecombineerd met de pittige Tandoori saus!

Grondstoffen:

  • Witvis stevig ( Victoria, Tilapia, Panga)
  • Paprika rood
  • Paprika groen
  • Rode ui

Benodigdheden:

  • Tandoori Buttermilch saus
    Tijdelijk 13,5% korting

    Qualité d'Or | Art. Nr. 123052600
  • Pizza 30 cm (vers)
    Weidelco | Art. Nr. 122803131
  • Geraspte kaas (vers)
    Vergeer | Art. Nr. 122803625
  • Mais
    Nestor | Art. Nr. 129001810

Pizza vis tandoori

VLEES RECEPTEN

Een pizza die niet vaak wordt geserveerd aan tafel en die verassing te bieden heeft. Ontdek een smaakvolle reis met elke hap van deze pizza, waar de frisse smaak van de zee en de kruidige nuances van tandoori samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. 

Grondstoffen:

  • Witvis stevig ( Victoria, Tilapia, Panga)
  • Paprika rood
  • Paprika groen
  • Rode ui

Benodigdheden:

  • Tandoori Buttermilch saus
    Tijdelijk 13,5% korting

    Qualité d'Or | Art. Nr. 123052600
  • Pizza 30 cm (vers)
    Weidelco | Art. Nr. 122803131
  • Geraspte kaas (vers)
    Vergeer | Art. Nr. 122803625
  • Mais
    Nestor | Art. Nr. 129001810

Werkwijze:

1. Garing van de Witvis:

- Gaar de witvis tot deze volledig gaar is.
- Snijd de gegaarde witvis in kleine blokjes en laat ze afkoelen.

2. Voorbereiding van de Pizzabodem:

- Verwarm de oven voor volgens de instructies op de pizzabodemverpakking.
- Smeer de pizzabodem gelijkmatig in met Tandoori Buttermilch saus.

3. Bestrooien met Geraspte Kaas:

- Bestrooi de met saus bedekte pizzabodem met een royale hoeveelheid geraspte kaas.

4. Verdelen van de Witvis Blokjes:

- Verdeel de afgekoelde witvisblokjes gelijkmatig over de met kaas bedekte pizzabodem.

5. Beleggen met Groenten:

- Beleg de pizza met dun gesneden ringen paprika (rood en groen), ui en maiskorrels. Zorg ervoor dat de ingrediënten gelijkmatig verdeeld zijn.

6. Bakken van de Pizza:

- Bak de pizza in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de pizzabodemverpakking, of totdat de kaas smelt en de korst goudbruin is.

Serveertip:

- Garneer de gebakken pizza eventueel met verse kruiden zoals basilicum of peterselie voor extra smaak.

De Tandoori Witvis Pizza is nu klaar om te serveren. Geniet van de smaken van de zee gecombineerd met de pittige Tandoori saus!

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates