Groene Curry met Gamba's en Naanbrood
VIS RECEPTEN
De Groene Curry met Gamba's en Naanbrood is een smaakvol en exotisch gerecht dat perfect is voor liefhebbers van Thaise smaken. Met sappige gamba's, knapperige paprika's, sugarsnaps en een romige currysaus op basis van kokosmelk, is dit gerecht een ware traktatie voor de zintuigen. Serveer het met naanbrood voor een complete maaltijd.
Werkwijze:
- Snijd de rode en groene paprika in blokjes.
- Bak in een pan de paprika's samen met de sugarsnaps en gamba's tot ze voor ¾ gaar zijn.
- Voeg de currysaus toe en meng het eventueel met wat kokosmelk tot een saus. Voeg als laatste het citroengras toe.
- Snijd het naanbrood schuin doormidden en schep de curry in de menuschaal.
- Voeg het naanbrood toe en garneer het gerecht af met gesneden bosui en limoenpartjes.
Grondstoffen:
- 150 gram gepelde gamba's
- 50 gram rode paprika
- 50 gram groene paprika
- 50 gram sugarsnaps
- Partje limoen
- Citroengras
- Bosui
Benodigdheden:
- 75 gram Currysaus Thaise stijl
Epos | Art. Nr. 121360250 - Kokosmelk
Go-Tan | Art. Nr. 126802600 - Menuschaal B227x178x50
Weidelco | Art. Nr. 111146250
Groene Curry met Gamba's en Naanbrood
VIS RECEPTEN
De Groene Curry met Gamba's en Naanbrood is een smaakvol en exotisch gerecht dat perfect is voor liefhebbers van Thaise smaken. Met sappige gamba's, knapperige paprika's, sugarsnaps en een romige currysaus op basis van kokosmelk, is dit gerecht een ware traktatie voor de zintuigen. Serveer het met naanbrood voor een complete maaltijd.
Grondstoffen:
- 150 gram gepelde gamba's
- 50 gram rode paprika
- 50 gram groene paprika
- 50 gram sugarsnaps
- Partje limoen
- Citroengras
- Bosui
Benodigdheden:
- 75 gram Currysaus Thaise stijl
Epos | Art. Nr. 121360250 - Kokosmelk
Go-Tan | Art. Nr. 126802600 - Menuschaal B227x178x50
Weidelco | Art. Nr. 111146250
Werkwijze:
- Snijd de rode en groene paprika in blokjes.
- Bak in een pan de paprika's samen met de sugarsnaps en gamba's tot ze voor ¾ gaar zijn.
- Voeg de currysaus toe en meng het eventueel met wat kokosmelk tot een saus. Voeg als laatste het citroengras toe.
- Snijd het naanbrood schuin doormidden en schep de curry in de menuschaal.
- Voeg het naanbrood toe en garneer het gerecht af met gesneden bosui en limoenpartjes.